Kedves Zenész Barátunk!

Kutatásunkkal az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja keretén belül a magyar színvonalas könnyűzenét játszó/szerző zenészek zenei képzettségét szeretnénk felmérni, ebben kérjük segítséged pár perc erejéig. Ez egy úttörő kutatás, nagyon hálásak lennénk, ha partnerünk lennél benne!

VÁLASZOLJ NÉHÁNY KÉRDÉSÜNKRE MOST ÉS NYERD MEG AZ 5 DB 20 000 FT ÉRTÉKŰ MEDIAMARKT VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY EGYIKÉT!

A részvétel természetesen önkéntes és anonim. Az Az adatvédelmi szabályzat ITT, a nyereményjátékszabályzat ITT olvasható.

Segítséged előre is nagyon köszönjük!

Az NKA Hangfoglaló Program és a winwinwin Kft.
Jelen kérdőív esetében zenélés alatt értjük a hangszeres zenélést (szólóban vagy zenekarban), a rendszeres éneklést és dalszerzést is.
A kérdőívet az e-mail-címe megadása nélkül is beküldheti, azonban a nyereményjátékban csak az e-mail-címe önkéntes megadásával vehet részt. Kérjük, hogy ellenőrizze a megadott cím helyességét, mert a nyereményről ezen a címen tudjuk értesíteni. Ha részt vesz a Nyereményjátékban és megadja e-mail címét, akkor azt a Nyereményjátékkal kapcsolatos sorsolás, illetve kommunikáció céljából a WinWinWin Kutató és Tanácsadó Kft. 2019. december 5-ig rögzíti és kezeli. Adatkezeléssel kapcsolatos jogait ITT találhatja.
E-mail-címe

A kérdőív statisztikai célú, anonim és önkéntes. Amennyiben Ön részt vesz a nyereményjátékban, akkor a WinWinWin Kutató és Tanácsadó Kft. az Ön személyes adatait a mindenkor hatályos jogszabályok és a cég adatkezelési szabályzata – amelyet ITT megismerhet – szerint kezeli. Amennyiben Önnek kérdése, kérése, panasza lenne, úgy a kérelmeket a WinWinWin Kutató és Tanácsadó Kft. szintén a hatályos jogszabályok és a fenti szabályzat alapján intézi. A nyereményjáték szabályzata ITT olvasható.